Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen 


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Houten veranda en terrasoverkapping

Een houten veranda is een verlengstuk tussen woonkamer en tuin waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een veranda is een overdekt terras met (vaak) een lichtdoorlatend dak. Bij een lichtdoorlatend dak wordt ook een houten veranda ook wel een terrasoverkapping genoemd.

Theunissen Tuinhuisjes biedt betaalbare, robuuste en kwalitatief hoogwaardige houten veranda’s aan, welke in diverse formaten en kleuren verkrijgbaar zijn. De maximale vrije overspanning van de zelfdragende goot is 5 meter. We kunnen dus ook een overkapping van 6 meter leveren met 2 steunkolommen! Hierdoor oogt uw veranda niet alleen groter, maar ziet deze er ook een stuk mooier uit.

Houten veranda geleverd en gemonteerd

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en gemonteerd door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin geen zitten en kijken hoe uw veranda tot stand komt. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van onze houten veranda? Wij sturen u graag een offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Klik op een kleine foto voor een vergroting ervan.
 

offerte aanvragen

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!
Ga naar onze tuintips

Zie hier onze 10 voordelen

Onze houtbehandelingsproducten


Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.